Saturday, 27 October 2012

taip saja-saja

assalammualaikum.. alhamdullillah akhirnya dapat pon masok laman blog ni. yela baru je nak mencuba belajar menaip, sebelum ni just curi2 baca je blog kawan2 facebook, bila da baca xdapat nak komen,tu yang ter ada idea untuk create blog juga ialah untuk comment entry2 yang dorang buat.hihi.. Dan harap2 la juga dapat berkongsi ilmu yg bermanfaat kepada yang buka blog jiwa kental ni.. erm.. apa lagi yep.. owwhh.. lupa nak beritahu yang blog ni xda kawan lagi jadi kalo ada sape2 yg nak jadi kawan jiwa kental boleh la beri2 salam..

Friday, 26 October 2012

blog pertama jiwa kental

jiwa kental itulah nama samaran aku...hihihi... jiwa kental ni aku je yang panggil, kawan2 aku panggil lain.. ok la tu je.. cuma nak belajar je buat blog ni.. k asssalammualaikum.

blog pertama aku